Нашата Приказна

Имајте не нас на вашата страна!
КРЕАТИВА.инк е компанија која ги поместува границите во квалитетот на услугите, поставува нови трендови, а со тоа создава и додадена вредност како во односот со клиентите така и во нивното работење.

Работно Време

Monday - Friday 09:00AM-17:00PM
Saturday - Sunday ЗАТВОРЕНО

sales@kreativa.ink

+389 (2) 3222132

Top

Контактирајте со нас!

Можете да контактирате со нас во било кое време. Ние сме подготвени да ги исполниме и надминеме вашите очекувања!

Контакт Детали

sales@kreativa.ink

Ул. Јадранска Магистрала 14/2 кат 4-1, 1000 Скопје, Република Македонија

www.kreativa.ink

+389 (2) 3222132 / +389 75 296 255