Нашата Приказна

Имајте не нас на вашата страна!
КРЕАТИВА.инк е компанија која ги поместува границите во квалитетот на услугите, поставува нови трендови, а со тоа создава и додадена вредност како во односот со клиентите така и во нивното работење.

Работно Време

Monday - Friday 09:00AM-17:00PM
Saturday - Sunday ЗАТВОРЕНО

sales@kreativa.ink

+389 (2) 3222132

Top

КРЕАТИВА.инк е компанија која го олеснува секојдневното работење и помага во намалувањето на трошоците.

ПРОДУКЦИСКИ ПРИНТЕРИ

Секоја сериозна печатница има потреба од квалитетен, докажан продукциски печатар!

Дознајте Повеќе

MANAGED PRINT SERVICES

Ние ќе ви помогнеме да ги намалите трошоците и да го зголемите профитот преку MPS услугата на КРЕАТИВА.инк

Дознајте Повеќе

INK PREMIUM ТОНЕРИ

Нашите тонери се со врвен квалитет и гарантираме дека ќе бидете целосно задоволни со она што можеме да го понудиме за вашиот печатар!

Наскоро

ПРОФЕСИОНАЛЕН СЕРВИС

Имате проблеми со вашиот печатар? Не си го губете времето, оставете им на професионалците!

Дознајте Повеќе

Нашите Цели

Нудиме комплетно принтинг решение и се грижиме за трошоците на нашите клиенти!

КРЕАТИВА.инк е компанија која поставува нови трендови, а со тоа создава и додадена вредност како во односот со клиентите така и во нивното работење. Нашиот ангажман, посветеност и квалитет на нашите вработени низ развојот на нивниот потенцијал, едукација и напредување во кариерата, се дел од стратегијата на нашата компанија во високото конкурентно опкружување. Негувајќи тимски дух и инвестирајќи во знаењето, градиме стабилна компанија чиј приоритет е постојан квалитет во своите услуги. Благодарение на нашето портфолио остваруваме завидни резултати во продажбта, со најдобар квалитет и цена на нашите производи и услуги.

 

  • КВАЛИТЕТ – стандард во нашето работење
  • ОДГОВОРНОСТ – сигурнот за нашите клиенти
  • ПРОАКТИВНОСТ- самоиницијатива и превземање на ризик
  • РЕЗУЛТАТИ – показатели на квалитетното работење

Нашите Услуги

Покрај продажбата на INK premium тонери и извонредните Managed Print Services, тука е нашата најдобра понуда на продукциски материјали и професионален сервис. Контактирајте нè- сигурно ќе можеме да ви помогнеме!